FILOSOFIA

Nitx ecobcn neix amb el desig d’aportar el seu granet de sorra per a un món millor, respectuós amb la natura, lliure de tòxics i d’elements químics nocius. Aquest gran desig, barrejat amb més de 50 anys d’experiència en el món de la perruqueria, ens ha mogut a crear aquesta línia de xampús sòlids, perquè, a part d’estar sans, ens agrada estar guapos i sabem l’important que és tenir un cabell bonic.

ELS NOSTRES PRODUCTES

Els nostres productes són respectuosos, sostenibles i d’origen natural, i estan elaborats artesanalment un a un amb productes ecològics, sense silicones ni derivats del petroli, sense parabens ni sulfats i amb tensioactius vegetals, que a més deixen un cabell fabulós, brillant, sa i hidratat.

LA PERRUQUERIA DEL FUTUR

La perruqueria del futur és aquella que no només treballa per aconseguir el millor look dels seus clients, sinó que també vol aconseguir la màxima qualitat i salut del cabell de tots i de cadascun dels seus clients, assessorant-los en cada moment. Per aquest motiu, en Nitx ecobcn confiem en la cosmètica natural.

COSMÈTICA NATURAL

La cosmètica natural és aquella que aposta per eliminar els químics presents en els productes cosmètics i substituir-los per ingredients d’origen natural, que compten amb una gran quantitat de principis actius que respecten tant la salut com el medi ambient. I és que som el que mengem, el que respirem i també el que absorbeixen la nostra pell i el nostre cabell. De fet, la pell és l’òrgan més gran del cos i per on absorbim el 60% de les substàncies que passen a tot l’organisme a través del torrent sanguini. Així, a través del cuir cabellut la pell absorbeix les substàncies que utilitzem per a la cura del nostre cabell. Per tant, el que és bo per al nostre cabell també és bo per al nostre cos i per a la nostra salut.

La majoria de productes del mercat tenen un efecte immediat en el cabell, però no real, perquè contenen derivats del petroli que cobreixen la cutícula del cabell i no deixen penetrar a l’interior de la seva estructura els productes realment útils per a la seva cura. En canvi, els nostres productes, en ser naturals, penetren directament en l’estructura del cabell i la treballen en profunditat per aportar tot allò que necessita cada tipus de cabell, sigui nutrició, hidratació, control del greix, control de l’encrespament, etc.

PROFESSIONALS

En Nitx ecobcn no només pensem en les persones que utilitzaran els nostres productes, sinó que també pensem en la responsabilitat dels professionals del món de la perruqueria, que han de assessorar als seus clients perquè utilitzin els productes que millor cuidin el seu cabell.

Contacta amb nosaltres

Per si tens qualsevol consulta o vols fer una comanda.